DCMavCNo_UXHk-1FUWacCOpWJNs Ubah gaya rambut, Nora Danish dikutuk teruk peminat dan Dilabel Sebagai Minah Rempit

Ubah gaya rambut, Nora Danish dikutuk teruk peminat dan Dilabel Sebagai Minah Rempit

on Tuesday, June 4, 2013


Assalamaulaikum, anda semua tahukan ..


Nora Danish 9


Umum tahu sebelum ini pelakon genit, Nora Danish sering tampil dengan perwatakan yang comel dan ayu berambut panjang.


 Selepas menukar gaya rambutnya menjadi hampir sama dengan penyanyi lagu Diamond, Robyn Rihanna Fenty baru-baru ini, Nora Danish telah mendapat kritikan pedas dari para peminat di laman Instagram miliknya. Ada antara peminat yang melabel penampilan terkini Nora sebagai minah rempit dan ala-ala gangster. Nora telah memuat naik beberapa foto yang menunjukan gaya rambut terbarunya dan menerusi respon peminat di laman tersebut ramai yang mengkritik penampilan aktres jelita itu sehingga ada yang melabelkan dirinya sebagai minah rempit.

Berikut ialah antara komen-komen negatif yang diterima oleh pelakon comel ini di laman Instagram.Oleh kerana terlalu banyak kritikan negatif dilemparkan keatas dirinya, Nora Danish akhirnya menjelaskan perkara sebenar yang berlaku menerusi laman Twitter. Menurut pelakon ini, dia hanya mencukur sedikit sahaja bahagian rambutnya dan bukan semua seperti yang didakwa oleh beberapa blogger.

Nora Danish sewaktu di saloon rambut


Oleh kerana terlalu banyak kritikan tidak elok dilemparkan keatas dirinya, Nora Danish akhirnya menjelaskan segala situasi yang berlaku menerusi laman Twitter, di mana pelakon ini menyatakan bahawa dia hanya mencukur sedikit sahaja bahagian rambut tersebut, bukan sepenuhnya.
Now back to normal. Chill la myhairfans lol. Sikit je shave tu. tak boleh nak style sikit la. Heheh ????
Apa pun bagi semua peminat Nora Danish, jom lihat beberapa foto terbaru aktres tersebut selepas ini dan setelah itu anda nilai sendiri betul ke gaya rambut terbaru Nora macam minah rempit?


Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

My Blog List

 
© Sub MHakim Faiz All Rights Reserved