DCMavCNo_UXHk-1FUWacCOpWJNs Review Blog 2.0

Review Blog 2.0

on Friday, September 6, 2013

Assalamualaikum , Salam sejahtera kepada semua ..



Mari kawan2 terjah blog ini yang akan buat Review blog kepada sesiapa sahaja yang Join Segmen



sheila shahfiekry


Sila Click Banner Untuk JOIN

Ada sesiapa sudi nak direview? Semestinya adakan .

[sebagai bonus] Sheila Shahfiekry akan masukkan dalam bloglist 'Lovely Friends'. Jangan lupa buh sekali banner tak awesome aku tu. War-warkan kepada rakan semua yaa.
Jom sesama support wokeh :)




Ranking: 5

{ 6 comments... read them below or add one }

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akka pun dah lama tak singgah sini.. good luck faiz.. :D


September 6, 2013 at 11:41 PM
Khir Khalid said...

Salam singgah di sini juga.. Good luck & all the best :)


September 7, 2013 at 12:29 AM
Kenit Cinonet said...

jogging pagi dari segmen yg sama :)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/review-blog-20-by-sheila-shahfiekry.html


September 7, 2013 at 11:42 AM
Mohd Hakim Faiz said...

ye akak, lame x update.. TQ akak Aiza

#Khir, Thanks...

#Kenit. Thanks .. :-)


September 7, 2013 at 12:26 PM
Lynn Munir said...

Say good luck to ourselves :-)
( Dari segmen yang sama :-) )


September 9, 2013 at 1:44 PM
Sheila Salim said...

Assalamualaikum. Thank sudi joined. Sheila akan update senarai calon yang dah lulus semua syarat untuk direview dan yang belum cukup syarat lagi. sila follow blog Sheila sekiranya belum follow sebab Sheila tengok ada 45 blogger tak follow blog Sheila, so Sheila tak approved comment di ruangan entri Review Blog 2.0 


September 9, 2013 at 2:17 PM

My Blog List

 
© Sub MHakim Faiz All Rights Reserved